trimite pe YMsalvează

Cearcanele nu sunt o problema iremediabila

Cearcanele dau bataie de cap multor femei, dar si barbatilor. Fumatul, cafeaua, noptile nedormite, stresul dar si ereditatea fac ca cearcanele sa fie intalnite la 80% dintre oameni, fie femei, fie barbati. Cea mai frecventa cauza a aparitiei cearcanelor inca de la o varsta frageda (10 ani) este ereditatea. In acest caz zona din jurul ochilor este mai inchisa la culoare, bruna, iar cearcanele sunt greu de mascat. A doua cauza, specifica celor care nu au avut cearcane in adolescenta, este inaintarea in varsta si stresull, fumatul, oboseala. Vasele de sange din jurul ochilor devin vizibile, mai ales fiindca pielea din jurul ochilor este foarte fina. (vezi articolul)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
Manuela K

de la Manuela K pe 20 martie 2008, 22:31

Imi poate spune cineva cam la ce pret se ridica faza pt stergerea cearcanelor ?si unde ma pot adresa...sunt din Cluj -Napoca.Sper ca cineva sa-mi raspunda chiar ma intereseaza.Multumesc !

Andreea Tanase

de la Andreea Tanase pe 12 octombrie 2006, 22:51

As vrea sa stiu maimulte despre operatie, unde se poate face si cat costa. multumesc

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger