trimite pe YMsalvează

Scapa de celulita

Gropitele sunt in general dragute, dar cand sunt in obraji, si nu pe fund, coapse, sau burta. Oricine poate avea celulita. Indiferent cat esti de slaba celulita poate aparea si pe cat apare de repede pe atat de greu dispare. Iata cateva sfaturi pentru cele care si-au dat seama ca au o piele precum coaja de portocala. Daca esti slaba si ai celulita atunci poti fii sigura ca principalul motiv este lipsa exercitiilor fizice, chiar si a mersului pe jos, fiindca o ora de mers pe jos in fiecare zi te poate scapa in cateva saptamani de celulita. In acest caz iti sunt de mare ajutor cremele anticelulitice, pentru ca hidrateaza pielea si o fac sa transpire, eliminand astfel grasimile. (vezi articolul)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
Adelina Dinulescu

mesaje: 10
membru din: 22 martie 2010

de la Adelina Dinulescu pe 24 martie 2010, 18:24

A incercat cineva cavitatia , si alte metode ce se practica prin cabinete ?

IRINA-ALEXANDRA BULGARIU

mesaje: 5
membru din: 23 august 2006

de la IRINA-ALEXANDRA BULGARIU pe 08 martie 2010, 10:44

eu cred ca masajul si cremele ar fi cele mai eficiente.este cineva care a scapat de celulita?

Andra

de la Andra pe 26 octombrie 2006, 22:13

Am incercat in toate modurile sa scap de celulita,grasa nu sunt,am renuntat la tigari ,am mers pe jos mai bine de o ora pe zi,am schimbat alimentatia si degeaba.Am sa incerc si sfaturile de mai sus pentru ca am un servici in care 8 ore pe zi stau jos,ma apuc de gimnastica sa vedem

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger