trimite pe YMsalvează

Masajul gravidei

In cadrul Congresului International de Estetica Aplicata, sambata 3 martie 2007 in jurul orelor 13.00 Franca Padula din Italia va face o demonstratie de masaj a femeii insarcinate.      Intr-o lume tot mai stresata si mai poluata metodele de relaxare, de intretinere a frumusetii si a sanatatii sunt tot mai variate. Oferta este foarte bogata, adresata tuturor oamenilor - de la bebelusi, la persoane foarte inaintate in varsta. Una dintre cele mai noi tehnici de relaxare intrata pe piata, destinate FEMEII GRAVIDE, este masajul gravidutei. (vezi articolul)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
Adelina Dinulescu

mesaje: 10
membru din: 22 martie 2010

de la Adelina Dinulescu pe 24 martie 2010, 18:38

eu am mers la masaj cand eram gravida , imi facea foarte bine , dar in ultima saptamana mi-au aparut vergeturile de nu am mai avut ce sa le fac

Mike

de la Mike pe 16 martie 2007, 15:02

Ce anume maseaza abdomenul in general se maseaza foarte usor de-a lungul colonului ascendent,transversal si descendent.Interesant ar fi de stiut restrictiile pana la ce luna etc.Ala micu ce-o sa zica" eu stau aici chinuit si mamei ii arde de masaje cu maseurul".
Oricum ideia e buna eu fostei sotii ii faceam doar la gambe si coapse in rest nu stiu mare lucru despre masajul grvidutelor.

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger