trimite pe YMsalvează

Ce inseamna sa mananci sanatos?

Auzim de atatea ori in jur sintagma "mananca sanatos". Avem prieteni, rude, cunostinte care "mananca sanatos". Toata lumea tinde catre acest stil de alimentatie, dar prea putini stiu ce inseamna de fapt asta. Fara a intra in detalii care tin de gusturi (unii prefera legumele, altii carnea, unii mananca multe preparate in stare naturala, altii apeleaza la retete sofisticate), iata 6 reguli simple de la care nu ar trebui sa ne abatem:

(vezi articolul)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
marina

de la marina pe 04 ianuarie 2011, 09:11

Sa mananci SANATOS pot insemna multe. Un lucru uitam noi- nu ne gandim permanent de cate grame, miligrame sau micrograme de "ceva anume" (AMINOACIZI, VITAMINE, ANTIOXIDANTI, CARBOHIDRATI, etc, etc) are nevoie oranismul nostru zilnic, si DE UNDE SI LE PROCURA? Ei bine ia ganditi-va cum ar fi ca intr-o lingurita sa PUTEM furniza organismului tot ceea ce are nevoie pentru o functionare normala! Stramosii nostrii puteau, in pecial cei ce locuiau la marginea apelor. Multe popoare s-au hranit si se hranesc cu MICROALGE (Spirulina este cea mai cunoscuta, dar exista cateva care adunate intr-o lingurita chiar ne ofera tot ceea ce ne trebuie noua ca si corp biologic). Incercati sa introduce-ti in alimentatia voastra aceste minuni vii !
Cu drag

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger