trimite pe YMsalvează

Abdomen plat? Nimic mai simplu!

Iata un articol care cu siguranta va interesa pe multe dintre voi, deoarece subiectul tratat vizeaza pe cele mai multe dintre noi. Cu toate visam la un abdomen perfect, plat, neted, cu muschii bine conturati. Deci, este logic sa propunem cateva solutii care pot contribui la indeplinirea unei dorinte atat de indreptatite. Exista o multime de factori responsabili de burtica noastra care, daca ii vom cunoaste, vom stii cum sa luptam impotriva lor: dezechlibrele alimentare atat de caracteristice noua, femeilor, cum ar fi consumul exagerat de dulciuri, mese sarite, uitate sau servite in graba, un consum prea mare de cruditati servite cu cele mai bune intentii – de a slabi (vezi articolul)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
arlene dan

de la arlene dan pe 17 mai 2010, 23:55

5 principii de baza in curele de slabire
Posted on May 16, 2010 by imoove | Edit

by Arlene

Vrei sa slabesti? Principiile de actiune sunt simple.

1. Antreneaza-te. De cate ori pe saptamana? Cel mai bine e sa o faci zilnic. 50 de minute in fiecare zi nu te vor ucide.

2. Diversifica antrenamentul. Nu face in fiecare zi acelasi lucru. E ineficient si plictisitor.

3. La fiecare sesiune de antrenament ai grija sa implici cat mai multe grupe musculare.

4. Mesele trebuie sa fie si ele diversificate. Si sa contina, preponderent, vegetale. Carnea nu este exclusa, dimpotriva. Insa legumele si fructele trebuie sa fie cantitativ mai abundente decat carnea.

5. Pe langa antrenament, incearca, zilnic, sa ai cat mai multe activitati fizice. Ajuta enorm. Vei fi uluit(a) sa descoperi ca unele activitati casnice consuma mai multe calorii decat un antrenament complex.
imoove.wordpress.com

crinela

de la crinela pe 28 octombrie 2006, 20:46

incerc sa slabesc iar dar nu stiu daca pot.Sunt dependenta de mancare asa cum sunt alcolicii de bautura,nu stiu ce sa mai fac!!!???am 1.71m,70 de kg.si 18 ani.Vreau sa va zic ca acum 2 ai aveam 68 de kg si am tinut o dieta tim de 3 luni si am ajuns la greutatea de 54 de kg,dar mie imi placea cum aratam si mama mea zicea ca arat urat si ca trebiue sa manac iar,nu stiu cum am facut destul ca am pus iar kg.la loc.Sunt disperata.

ramona

de la ramona pe 01 octombrie 2006, 19:07

nu poti slabi dk nu faci sport.e cel mai important.pt a avea un corp sanatos trebuie sa imbini o alimentatie buna cu sport.

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger