trimite pe YMsalvează

La Redoute a ales Romania

Fiind deja prezenti in peste 24 de tari si avand peste 18 milioane de clienti , La Redoute va oferi romanilor incepand cu luna Noiembrie 2008 unicul sau "French touch!".
(vezi articolul)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
mihaela

de la mihaela pe 23 noiembrie 2008, 20:40

fetelor e mega tare. degeaba vorbiti aiureli... sosirea la redoute in romania este un lucru extraordinar. eu deja am comandat la ei... la revedere quelle !!!

karina

de la karina pe 12 noiembrie 2008, 12:31

Preturile sunt muuuult mai mari fata de situl francez, la acelasi produs, transportul e mai scump decat din Franta si nu au TVA-ul adaugat. Hotie la drumul mare! Plus situl care e de toata jena. Descrieri in toate limbile....chiloti bagati la perdele...etc.

miha

de la miha pe 04 noiembrie 2008, 15:58

Sunt clienta LaRedoute de un an si cumpar din Franta, de pe pagina www.laredoute.fr. Sunt sigura ca nu voi folosi varianta romaneasca deoarece are aceleasi produse, mult mai scumpe si nu agreez stilul BISNITA LEGALA. Voi gasi alte magazine virtuale din UE.

Chris

de la Chris pe 04 noiembrie 2008, 11:31

Am comandat in nenumarate randuri de pe laredoute.FR, si este clar ca NU VOI COMANDA IN VECI de la redoute RO !

V-ati uitat la preturile de pe site-ul romanesc ! Este HOTIE LA DRUMUL MARE !!

Preturile pe site-ul FRancez sunt de 3-4 ori mai mici decat cele practicate de laredoute.RO. RUSINE SA VA FIE, redoute.RO !!


Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger