trimite pe YMsalvează

Tebasaki

Tebasaki este o mâncare tradițională japoneză care presupune aripioare de pui marinate în sake cu ghimbir, apoi prăjite în baie de ulei și amestecate cu un sos tot pe bază de sake și mirin (vin de orez). Eu am adaptat-o... mult :) Pentru că n-am avut sake și mirin, am folosit vin alb demisec. Pentru că încerc, în general, să evit prăjeala în ulei, am folosit tigaia grill. În fine, pentru că lucrez la o carte cu rețete pe bază de piept de pui, am folosit piept și nu aripioare. (vezi articolul)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
Nu există comentarii pe acest subiect.

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger