trimite pe YMsalvează

Prăjitură Delicia

Albuşurile se separă de gălbenuşuri. Albuşurile se bat spumă cu 200 g zahăr. Se adaugă apoi pe rând cele 4 gălbenuşuri, mixând în continuare. Se adaugă făina şi se amestecă uşor, cu lingura, de jos în sus. Când s-a încorporat toată făina, se adaugă margarina topită, călduţă, praful de copt stins cu zeamă de lămâie şi esenţa de vanilie. (vezi articolul)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
Nu există comentarii pe acest subiect.

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger