trimite pe YMsalvează

Paste Piccata cu pui

postat de lidia simion

La origine, piccata se referă la felii de carne (de obicei pui sau pește) sotate, cărora li se alătură un sos cu lămâie, unt și verdețuri. Apoi rețeta a evoluat în diverse feluri, astfel că în zilele noastre la sos se mai adaugă capere și vin, precum și paste, orez sau mămăligă. Varianta pe care am încercat-o eu e cu pui și paste, după cum bine zice și numele.

(vezi articolul)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
lidiac

mesaje: 21
membru din: 06 octombrie 2010

de la lidia simion pe 07 martie 2011, 13:04

Cred ca este foarte gustoasa si satioasa in acelasi timp! Eu as incerca-o si cu file de salau, in loc de piept de pui.

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger