trimite pe YMsalvează

Pilula pentru par drept

Ai tanjit dintotdeauna la un par drept? Sau ti-ai fi dorit uneori sa ai si tu onduleurile acelea naturale, pentru a nu-ti mai arde parul cu ondulatorul? Poate parea greu de crezut, insa curand placa de intins parul si ondulatorul vor deveni istorie. Cercetatorii L’Oreal Paris ar putea revolutiona piata cosmeticelor pentru par. Ei sustin ca au gasit secretul parului ondulat. Acesta sta in chiar bulbul radacinii, a carui forma determina tipul firului de par. Mai precis, bulbul curbat da nastere unui fir de par ondulat, pe cand dintr-un bulb drept iese un fir de par absolut drept. (vezi articolul)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
Alexandra

de la Alexandra pe 11 august 2011, 15:28

buna,as vrea si eu sa am parul drept spuneti-mi si mie cand o sa apara pastilele alea...,id meu este ale_lola98,daca stiti ceva despre pastile contactati-ma,plz...,pwp.pa-pa.

vanessa bernitz

de la vanessa bernitz pe 10 mai 2010, 16:08

ar fi genial sa apara pastilele pt incretirea/indreptarea parului!!!!! Imi doresc de cand eram mica sa am parul cret! Stie cineva cand vor aparea aceste pastile?

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger