trimite pe YMsalvează

Parfect.ro. Tie cum iti sta parul?

Reteaua beautycenter.ro lanseaza parfect.ro, site dedicat in exclusivitate parului frumos, stralucitor, sanatos, lung sau scurt, blond, saten sau brunet, drept sau ondulat. Vino sa ne spui cum ai vrea sa fie parul tau, iar noi gasim solutia pentru a nu le mai zice niciodata prietenelor ca ai "one bad hair day". Iti spunem secretul pentru a avea bucle perfecte, ce tratament iti trebuie daca ai firele despicate sau subtiri, cum sa iti aranjezi parul in functie de ocazie, ce coafura si culoare sa eviti, iti sugeram saloane si stilisti. (vezi articolul)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
Trufin Roxana

de la Trufin Roxana pe 02 martie 2011, 11:50

Situl acesta mi-a oferit cateva idei de a-mi realiza cu adevarat coafura potrivita , uitandu-ma la aceasta poza http://www.parfect.ro/galerie-foto/par-lung/?pid=44#image,desi parul meu este drept in fiecare zi mi-l aranjez asa,folosind doar putina spuma fixativa si spray pt volum,aveam mereu o problema cu aspectul in fata,si m-am hotarat sa-mi fac breton pentru a fi multumita.Daca tot nu mai sunt la moda diademele:(

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger