trimite pe YMsalvează

Ne place parul ondulat!

Bucle, falduri, rasuciri …. cu cat mai mult cu atat mai bine! Parul cret atrage din ce in ce mai mult, chiar daca nu este neaparat un must al sezonului vedetele recurg cu incredere la buclele celebre, printre ele Christina Aguilera, Beyonce, si Alicia Keys. Daca stam sa analizam este si o miscare inteligenta: dezordinea onduleurilor iti creeaza mai mult timp pentru distractie si mana libera in incercarea de a stabiliza parul rebel. Tocmai de aceea, daca forma fetei o permite, nu ar fi o idee rea sa va sfatuiti clientele sa opteze pentru parul ondulat.
(vezi articolul)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
Adelina Dinulescu

mesaje: 10
membru din: 22 martie 2010

de la Adelina Dinulescu pe 24 martie 2010, 18:04

Eu am parul ondulat si sunt fericita ca nu stau cu bigudiuri sau eu stiu ce in par , cand plec la vreun eveniment imi dau cu putina spuna si gata "coafura rezista"
Am doar avantaje avand parul ondulat !

anca andrei

mesaje: 3
membru din: 02 martie 2010

de la Anca pe 03 martie 2010, 23:21

Eu vreau par cret, ondulat si implicit volumul care il ofera un astfel de par. Eu il am foarte moale si oarecum drept ..fara prea mult volum. Ce trebuie sa fac pentru asta ? ce-mi sugerati ?

corina

de la corina pe 11 decembrie 2007, 08:27

trebuie luat in calcul forma fetei atunci cand ne alegem o tunsoare,cat despre filatul pe par ondulat...mai bine nu!se stie ca parul ondulat are in general foarte mult volum

ramona

de la ramona pe 26 noiembrie 2007, 00:05

sunt super incantata de faptul ca cineva vorbeste si de parul cret!eu sunt creata si cateva intrebari!este bine sa ne tudem pe drept fiin d crete?eu am facut asta o data si nu mi-a placut deoarece in momentul in care l-am spalat si a revenit cret nu s-a aranjat cum bine!e bine sa filam parul cret?multumesc

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger