trimite pe YMsalvează

Extensiile de par, un procedeu riscant si scump

Extensiile de par, foarte la moda inca de acum 3 ani, pot dauna grav parului. La aceasta concluzie au ajuns medicii din Marea Britanie. Acestia s-au sesizat ca urmare a numeroaselor persoane care s-au plans de dureri de cap si mancarimi ale pielii capului, dupa ce au recurs la acest procedeu de infrumusetare.Potrivit BBC Radio One - care a realizat un documentar pe aceasta tema, numarul saloanelor europene, care ofera extensii de par, a crescut in ultimii 4 ani cu 500%, intrucat procedeul era unul foarte des solicitat de cliente. (vezi articolul)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
ana

de la ana pe 07 februarie 2009, 00:58

Vand extensii par 100% natural cu cheratina, microring si clip on. sunt disponibile pentru toate nuantele de par. preturi cuprinse intre 2,4 ron/suvita si 4 ron/suvita. au o lungime de 55 cm. vand si aparat de lipit extensii - 350 ron,solutie de dezlipit - 100 ron si cheratina pt refolosire. livrarea se face prin curierat, plata se face la primirea coletului, dupa desfacerea acestuia. merita sa incercati daca vreti sa aveti un par mai lung si mai bogat. pt detalii sunati la 0748657334, 0768888951 sau trimiteti e-mail la ana_kiss_28@yahoo.com
eu am testat extensiile prima data pe mine... sunt super!!! ma simt altfel cu parul lung... de cand le-am pus nu mai pot renunta la ele!!! e al 3-lea rand pe care il am.. cine zice ca distrug parul se inseala... astept sa ma contactati pe mess sa vb mai multe: ana_kiss_28... va pup

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger