trimite pe YMsalvează

Extensii de par…yay or nay?

Mi s-a pus pata acum ceva timp ca mi-ar trebui extensii. E numa vina lu` ImogenFoxyLocks de pe youtube, ea m-a prostit. Ma rog, dupa ce am decis eu ca gata, imi trebuie, m-am apucat sa investighez putin problema. Initial am vrut sa comand de la foxylocks insa dupa ce-am mai citit putin, am hotarat ca Head Kandy ar fi o alegere mai buna: au pretul asemanator (pe uk shop), culori mai multe si par mai mult (180 de g comparativ cu 160 la Foxy Locks) si, cel mai important pentru mine: accepta plata prin paypal. Si cica parul ar fi mai ok din punct de vedere calitativ. (vezi articolul)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
irina

de la irina pe 28 septembrie 2011, 21:17

Te rog frumos imi lasi o adresa de mail de a ta pentru k as vrea sa iti pun kteva intrebari in legatura cu aceste extensii!

Multumesc anticipat!

Toplici Elena Daniela

de la Toplici Elena Daniela pe 31 iulie 2011, 00:46

Buna , pe mine m ai convins total , dar iti cer cu disperare ajutorul nu ma pricep la nimic ce tine inch nu cunosc marimile internationale , am putea vb pe un id messenger
imi plac si vreau sa le i au urgent .merci

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger