trimite pe YMsalvează

Culoare si volum pentru un viitor plin de tinerete

Se stie ca femeile ar face orice ca sa-si pastreze tineretea pentru cat mai multa vreme. Daca ar exista o capsula a timpului, ti-ai pastra in ea toate lucrurile dragi. Expertii in ingrijirea parului de la Wella iti propun acum noul Wellaton Naturals cu extracte de citrice, pentru un par plin de culoare si volum. (vezi articolul)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
Toma Anda

de la Toma Anda pe 19 ianuarie 2009, 14:16

Sunt multumita de aceasta gama, din pacate nu se mai produc toate nuantele. Sau asa stiu comerciantii? Eu nu mai gasesc sa cumpar si vanzatorii spun ca nuanta care-mi place, Cireasa, nu se mai produce. Este adevarat? Asa bine imi prindea pe parul meu aproape alb total la radacina....Si ce produs similar imi recomandati? Am folosit de pe piata mai multe tipuri de vopsele, in aceasta categorie de pret si comparativ este mult mai buna, parul ramane lucios si moale, radacina prinde foarte bine. Asa ca sunt foarte dezamagita ca nu mai gasesc de cumparat in Buzau Wellaton Naturals - Cireasa!!!!!!!Help me!!!

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger