trimite pe YMsalvează

Studio 33

(vezi compania)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
giona

de la giona pe 14 noiembrie 2010, 21:18

am inteles k si serv de remodelare sint f bune si la un pret f.bun!apropo de craciun se fac reduceri 50% din abonament!ati facut masaj acolo?am inteles k a venit o tipa 9 care face un super masaj1

baby

de la baby pe 10 decembrie 2009, 00:00

Va recomand sa ajungeti la noua locatie,este mult mai primitoare si spatioasa,iar serviciile sunt ireprosabile,parerea mea iar primirea personalului este f calduroasa si nu se face diferenta intre ,,clasele sociale'cum am observat in alte saloane

cristina

de la cristina pe 29 octombrie 2009, 00:00

Intre timp salornul s-a mutat pe Str. Gr. Alexandrescu nr. 41 (cred ca zic bine), langa Spitalul de Copii.
Este intr-adevar singurul salon la care ma duc, pentru tuns si pentru pensat. Sunt extraordinar de multumita.

Raluca

de la Raluca pe 22 octombrie 2009, 00:00

Frecventez salonul de mai mult de 2 ani. Raportul calitate pret este unul echilibrat.Fetele sunt extraordinare, amandoua lucreaza bine si ori de cate ori ies din Salon 33 ma simt multumita, fericita si cu mult mai multa incredere in mine. Va recomand si serviciile de cosmetica. nicaieri in buc nu gasesti asemenea servicii, la asemenea preturi. Incercati si va veti convinge!

*****

de la ***** pe 13 iunie 2009, 00:00

Serviciile de coafura sunt excelente (altceva nu am incercat inca). Eu merg la Studio 33 de un an si jumatate si nu am plecat niciodata nemultumita de acolo. Folosesc produse de calitate, in general Tigi, si au si idei bune atunci cand clientului ii lipsesc. Ceea ce imi place in mod special este atitudinea fetelor.
Ambianta nu este exceptionala, daca luam in considerare dimensiunile reduse ale salonului, insa nu conteaza foarte mult, pentru ca nu te lasa sa astepti - daca nu este necesar pentru coafura - si lucreaza extrem de rapid.
In ceea ce priveste preturile (martie 2009), pentru spalat, tuns, coafat ~80 RON (cam 20 spalat, 30 tuns, 30 coafat).

Ioana

de la Ioana pe 14 martie 2007, 16:14

Singura problema k e foarte mic, in consecinta si aglomerat... Seara ai sanse cu programare cu 10 zile inainte doar, sau ceva de genul asta. (la tuns sunt doar 2 fete). Anyway, e dragut si ok per total.

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger