trimite pe YMsalvează

Stilart Centre

(vezi compania)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
Simona

de la Simona pe 22 septembrie 2011, 13:22

Nici eu nu recomand acest salon.. am fost de 3 ori si am plecat dezamagita de fiecare data .Nu se pricep deloc sa tunda poate sunt si altele care au talent dar nu am avut eu noroc.

ela

de la ela pe 09 septembrie 2008, 17:57

Si eu tot la Angela ma tund de vreo 3 ani incoace..iar cand a lipsit Angela si trebuia sa ma tund neaparat,m-am tuns la o tipa blonda ,tunsa scurt..cred ca elena o chema...si pe langa faptul ca m-a tuns oribil ,am mai dat si o groaza de bani...interesati-va inainte la cine va tundeti..

aurelia

de la aurelia pe 28 iulie 2008, 20:47

Am mai fost la acest salon pana acum, pentru din pacate altul mai la indemana nu e, dar de azi sigur nu mai calc la ei. Mi-a facut un breton mult prea scurt de-a lungul cararii, nu in fata cum se obisnuieste. Iar cand am fost sa le intreb cum se poate corecta, mi-au zis sa astept pana imi creste parul. O bataie de joc, nu alta!!!

alex

de la alex pe 25 iunie 2008, 15:39

sfatul meu este sa nu calcati in acest salon. am fost recent pentru a mi se face un breton drept, iar o d-soara Elena a avut inspirata ideea de a mi uda parul inainte de a l taia si astfel m am trezit cu un breton de 3 cm pe frunte. asa ca va sfatuiesc sa nu mergeti acolo!!!!!!!!!

oana

de la oana pe 19 mai 2008, 11:05

am fost la destule saloane dar de o tunsoare atat de reusita ca acolo nu am avut parte niciodata. Eu m-am tuns ( si ma tund in continuare) la Angela, dar din cate am vazut si celelalte tipe sunt fff bune. il recomand cu toata caldura.

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger