trimite pe YMsalvează

Marylux S.R.L.

(vezi compania)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
simona

de la simona pe 24 septembrie 2008, 02:06

intr-adevar, stilistul care este si propietarul acestui salon, face minuni cu parul meu,am fost super multumita de fiecare data, preturile sunt foarte accesibile, iar restul fetelor din salon sunt dragute si isi fac meseria cum trebuie,asa ca va recomand cu caldura sa il vizitati.
mai nou se pun si extensii, si unghii false.

Claudia Antohe

de la Claudia Antohe pe 04 ianuarie 2008, 15:26

Eu ma duc la acest salon de peste 6 ani. Stilistul de acolo este de neinlocuit. De multe ori doar ma asez pe scaun si stie ce trebuie sa imi faca la par.Am fost mereu foarte multumita. La cosmetica este super!!! Fata de acolo nu numai ca este foarte draguta, dar si foarte atenta, iti explica ce iti face. La manichiura si pedichiura la fel. Recomand cu caldura acest salon pt ca de fapt nu te duci la un salon, te duci in vizita la niste prieteni

iulia

de la iulia pe 12 decembrie 2007, 11:40

Eu merg la acest salon de ceva timp si sint f multumita.Vi-l recomand cu caldura!!!

Irina

de la Irina pe 13 aprilie 2007, 09:41

SUPER TARE SALON! Imi place la nebunie ! serviciile sunt de calitate iar preturile fff accesibile. Fetele de-acolo sunt niste dragutze si isi fac treaba f bine :) si la coafura, manichiura , pedichiura si altele .

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger