trimite pe YMsalvează

Lady Ann ProdArt S.R.L.

(vezi compania)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
Ana Radu

de la Ana Radu pe 08 iunie 2011, 09:37

Am fost acolo saptamana trecuta, fiindca urma sa am cununia civila in ziua respectiva. De manichiura/pedichiura si coafura am fost f. multumita. Surpriza extrem de neplacuta a venit de la cosmeticiana salonului: mi-a vopsit sprancenele si m-a machiat in niste culori tari, cu doua nuante mai inchise decat tenul meu. Pe scurt, o spoiala mizerabila, O rugasem sa realizeze un machiaj usor, natural, discret, de zi, iar dumneaei a facut exact contrariul - o spoiala grosolana, vulgara; mai bine renuntam si ma machiam personal, pt. ca mi-a stricat toata buna dispozitie. Nu a meriat niciun leu.Iar curatenia lasa de dorit...

Ioana Badea

de la Ioana Badea pe 14 septembrie 2007, 08:53

Lady Ann m-a salvat anul trecut pe cand o coafeza la care ma programasem mi-a dat cu fleet si eu aveam propria logodna pentru care sa ma coafez. am ajuns acolo in criza de timp si la inceput fetele mi-au zis ca nu au timp sa ma coafeze - aveau programari. am iesit si mi-am sunat o prietena, plangeam si-i spuneam ca nu mai am cum sa ma coafez. atunci a aparut o tipa blonda, super-dragutza, care mi-a zis ca ma rezolva ea imediat :). a fost foarte tare tipa, azi o sun s-o-ntreb daca are timp de mine sambata, pe 22 septembrie, pentru ca de data asta am o noua provocare pentru ea - nunta! si nu orice fel de nunta, nunta mea!
nota zece pentru tipa blonda de la Lady Ann, regretul meu uriash este ca nu am reushit sa-i retzin numele, dar sper sa mai gasesc acolo

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger