trimite pe YMsalvează

Dolce Vita

(vezi compania)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
Ana

de la Ana pe 26 iulie 2011, 18:09

sincer va zic .. incercati alt salon .. chiar nu au sercicii bune !! eu l.am incercat si am fost super dezamagita

Ana

de la Ana pe 26 iulie 2011, 18:07

parerea mea .. nu va riscati cu salonul asta!!!!!! mi-am facut manichiura si pedichiura la salonul dolce vita ... si nu numai ca am fost dezamagita .. dar a fost dureros (la propriu).. cand ti se face manichiura sau pedichiura nu trebuie sa te doara ... si pe langa ca m-a durut .. nici nu au fost curatate bine unghiile .. french-ul a iesit ff urat .. au fost foarte strambe liniile .. mai bine spus curbilinii.. oja nu a fost aplicata bine ... si nu exagerez cu absolut nimic .. acum voi faceti ce vreti .. e pe pielea voastra. v-am pupat!

Catalina

de la Catalina pe 30 ianuarie 2008, 22:44

Folosesc acest salon de 4 ani si sunt foarte multumita..chiar daca m-am mutat din zona, prefer sa ma duc tot acolo.... un raport calitate-pret super... incercati la coafura - Cami si la cosmetica - Viorica.... nu veti regreta, daca ar mai investi si patroana in spatiu mai mult ar fi chiar de lux

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger