trimite pe YMsalvează

Dali Studio

(vezi compania)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
Eva Mendez

de la Eva Mendez pe 27 februarie 2011, 15:00

De obicei nu fac astfel de recomandari negative, dar acum cateva zile am plecat de la Dali studio in lacrimi dupa ce am petrecut acolo 4 ore pe mana unei asa-zise stiliste, Georgiana, care dupa vopsit mi-a tuns parul netinand cont de ce i-am cerut ba chiar mintindu-ma in fata ca pe copiii. M-am straduit un an si jumatate sa imi las parul lung si am cerut sa-mi taie doar varfurile tocite, sa nu-mi faca breton si sa mi-l onduleze pentru petrecerea la care mergeam in cateva ore. In schimb ea, cu zambetul fals pe buze mi l-a macelarit cu nu stiu cate trepte si suvite (il aveam destul de drept si urasc treptele), mi l-a adus pana in varful capului scurt si mi-a facut breton pana la pometi!! Si de parca nu era destul de rau ca aveam parul scurt in fata si varful capului si lung pe ceafa, s-a apucat sa mi-l onduleze cu placa mica si sa toarne tone de fixativ, chiar si cand fierband deja de nervi ii cerusem sa se opreasca!! La final aratam ca un canish cu peruca si parul nu arata numai artificial dar era scortos si mirositor ca un carton creponat! Si pentru toata distractia asta am platit 400 de lei! Am plecat furioasa plangand si a trebuit sa-mi spal singura parul acasa ca sa arate iar uman! E cea mai mare bataie de joc la ce pretentii si preturi au! Nu mai calc acolo in viata mea si am sa le spun si tuturor prietenelor mele sa stie sa se fereasca de atata inselatorie si lips a de bun simt!

delia

de la delia pe 06 mai 2008, 15:58

as dori si eu o lista de preturi de la solarium...daca se poate...multumesc

geanina

de la geanina pe 20 februarie 2008, 12:09

Este cel mai BUN salon din Constanta!Merg aici atunci cand trebuie sa fiu impecabila!

Laura Damian

de la Laura Damian pe 05 iunie 2007, 17:43

Mie mi-a placut foarte mult salonul! O sa ma mai duc.

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger