trimite pe YMsalvează

Blue Spa

(vezi compania)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
angel_spa

de la angel_spa pe 15 ianuarie 2009, 12:32

Am apelat la serviciile acestui salon, deocamdata doar la coafor si pot spune ca sunt multumita in totalitate de rezultate. Inca din momentul in care am ajuns, chiar cu 10 minute inainte de programare, coafeza a venit la mine si am inceput sa cautam vopseaua, sa discutam despre ceea ce imi doresc sa imi faca la par. Foarte dragut mediul si preturile foarte accesibile. In recomand in totalitate! Desi nu e chiar aproape de locul unde locuiesc cu siguranta voi mai apela la serviciile fetelor de acolo si nu doar la coafor.

Claudia Budica

de la Claudia Budica pe 10 septembrie 2008, 19:20

Am apelat la serviciile acestui salon (cosmetica, epilat, manichiura si pedichiura) si sunt foarte multumita. Doamna Lili, cosmeticiana, este extraordinara, isi face meseria cu profesionalism si pasiune si este si foarte simpatica, distragandu-ti atentia de la durerile epilatului. Vali (manichiurista si pedichiurista) este o perfectionista: nu te lasa pana cand unghiile tale nu arata perfect si nu simti nici cel mai mic disconfort. Pe viitor intentionez sa incerc si masajul anticelulitic la acelasi salon. Tin sa mentionez ca nu locuiesc foarte aproape de acest salon (intr-un cartier vecin), dar continuu sa il prefer altora.

Daniela Nae

de la Daniela Nae pe 17 aprilie 2007, 18:39

Am fost ieri pt. un vopsit la Blue Spa. Citisem pe Internet despre salon, mi-au placut pozele cu interiorul si, fiind f. aproape de domiciliu, am zis: "de ce nu?...oricum e timpul sa ma vosesc". Zis si facut. Doamna care s-a ocupat de parul meu a fost f draguta, a fost prima data cand vopseaua neagra nu mi-a fost intinsa si pe fata, urechi etc. cum pateam de obicei in alte saloane. Si celelalte dne/dre erau zambitoare, nu barfeau intre ele chestii stupide, auzite mai peste tot. Dar, pt. ca exista si un dar, acasa , studiindu-ma in oglinda am constatat ca, la radacina, vopseaua nu "prinsese", aveam pur si simplu portiuni de 3-4 cm satene. De ce nu le-am obs. din timp? Pt. ca la salon era lumina aprinsa + albastrul peretilor reflecta lumina in asa fel incat nu aveam cum sa observ aceste detalii. Oare nici coafeza nu observase? Aici ma cam indoiesc...Precizez ca vopseaua a fost profesionala, Matrix, si am stat 45 min cu ea in cap. Ma gandesc ca nu a aplicat-o corect pe toata lungimea de par care trebuia vopsita, sau nu a intins-o suficient...:((

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger