trimite pe YMsalvează

Bella Donna Day

(vezi compania)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
simona

de la simona pe 26 noiembrie 2011, 15:42

Am fost la un tratament facial la acest salon la Mihaela,am mari probleme cu cosurile credeti-ma este foarte OK. O recomand cu cea mai mare incredere.....

andreea

de la andreea pe 14 august 2011, 23:03

Am fost la cosmetica la Mihaela penseaza super, iar la epilat nu mai zic nu lasa nici un fir de par. Mai rar gasesti asa cosmeticiana.Sper sa ramana mult timp acolo..

Diana

de la Diana pe 19 noiembrie 2009, 00:00

Eu merg la d-na Gabi pt cosmetica si e foarte draguta si atenta. La Roxana am fost pt manichiura si e foarte ok.
Insa nu imi place ca nu este spatiu si totul pare inghesuit.

laura vasile

de la laura vasile pe 15 februarie 2008, 14:40

io merg la manechiura si pedichiura la Claudia si e super din toate punctele de vedere,e atenta la toate detaliile.merita sa incercati si dupaia sa ne spuneti parerea voastra. iar la cosmetica am fost la adriana si mi-a placut foarte mult si cum mi-a facut tratementul si la pensat e super tare.

Florentina

de la Florentina pe 15 ianuarie 2008, 11:35

eu merg la cosmetica la Adriana si manichiura la Roxana si pot sa spun ca ele sunt super ok in rest din ce am vazut eu acolo nu mai ai ce sa faci.

marinela

de la marinela pe 30 august 2007, 14:31

am fost programata la acest salon pentru un tuns, la o anumita ora si cand am ajuns acolo, deorece coafeza era inca ocupata, la acea ora la care eu eram programata m-a tuns frizerita, eu nestiind ca doamna respectiva este frizerita
servicii execrabile!

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger