trimite pe YMsalvează

Apollo S.R.L.

(vezi compania)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
marina radutu

de la marina radutu pe 25 noiembrie 2010, 17:41

nici dumnezeu nu multumeste pe toata lumea... dar un om?...totusi 6 ani cat te am servit si ai fost ff multumita de fiecare data cand te am vopsit sau tuns .. nu ai scris pe net niciodata...oricum fiecare om e liber sa aleaga...iar clientele educate o sa aleaga SALON APOLLO

Lorena Iancu

de la Lorena Iancu pe 09 octombrie 2010, 14:59

....am fost la salonul Apollo din cartierul Alexandru cel Bun din Iasi....si dupa ce ca am platit mai mult decat la un salon cu renume...a trebuit sa merg sa imi refac tunsoarea si culoarea parului....facuta de una din fetele cu vechime din salon...Marina...pentru ca aratam groaznis si tunsoarea arata ca si cum era facuta de o novice....dupa ce am revenit in salon sa fac o plangere...seful a mai fost si needucat si a zis ca nu il intereseaza....concluzia....serviciile oferite de salon sunt de doi lei si nici nu isi respecta clientii....niste needucati.

Deea

de la Deea pe 30 mai 2008, 12:33

imi poate spune cineva daca la salon au si solar? sau as putea primi o recomandare...:P

lucik

de la lucik pe 24 februarie 2008, 12:14

...va rog frumos ...afisati si un program de functionare ..multumesc :P

claudyou

de la claudyou pe 06 martie 2007, 11:34

cristina paun e cea mai tare stilista din acest salon....

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger