trimite pe YMsalvează

Aly's Salon

(vezi compania)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
ANDA & SERGIU

de la ANDA & SERGIU pe 20 decembrie 2006, 13:08

NU VA MAI LAUDATI SINGURI ...E ADEVARAT E CURAT ,E MODERN AM FOST SI EU LA VOI , DAR CEVA DESTINAT BARBATILOR ..CEVA HAIR-STYLE .NU AVETI .MAI ESTE UN SALON MULT MAI MISTO UNDE POTI SA ITI ALEGI FREZA DUPA CALCULATOR ..SI E DESTINAT NUMAI BARBATILOR ...DECI NU SUNTETI PREA DOTATI ASTA NU MI-A PLACUT . PENTRU FEMEI SUNT DESTULE SALOANE CA SI AL VOSTRU

Gheorghiu Gabriela

de la Gheorghiu Gabriela pe 04 decembrie 2006, 18:49

Am fost si voi fii mereu clienta acestui salon .Mereu m-am simtit "acasa" in acest salon ,calitatea serviciilor este mult superioara fata de alte saloane de gen din oras iar echipa este fantastica.Tanara ,mereu atenta la nevoile tale ,punctuala si foarte respectabila.
Preturile sunt foarte bune ,chiar mult mai mici decat in alte parti , desii salonul are un "aer" foarte distins si elegant .
Aici am reusit sa slabesc ,sa scxap de frica cosmeticienei si mai exact de cea a tratamentelor nereusite si a epilarilor dureroase si tot aici mi-am "obtinut" tunsoarea si culoarea dorita de foarte mult timp.

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger