trimite pe YMsalvează

Dent Estet

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
GeoM

mesaje: 1
membru din: 11 iulie 2011

de la mateias geo pe 11 iulie 2011, 15:48

Am dat intamplator peste acest topic si sunt putin surprinsa de cele intamplate. Eu sunt pacienta dr. Alice Gavrilescu de la Dent Estet, care e un medic misto si o prezenta extrem de placuta. Auzisem ca aici preturile sunt mari, dar mi-am dat seama ca e doar o idee nitel gresita pt ca exista multe clinici in Bucuresti unde preturile sunt si mai mari, chiar nejustificate. In fine… am ajuns la Dent Estet si mie una mi-a palcut. Sunt foarte bine organizati. Cel mai mult imi place faza cu sms-ul: ca imi aduc aminte cu o zi inainte ca a doua zi am programare la ei, ora si sediul. Cu asteptarea sa stii ca o singura data am asteptat, pt ca doctorita mea a avut o urgenta, si din ce stiu eu, legea zice ca urgentele sunt prioritate si e o chestie obligatorie pt orice cabinet. in rest, am intrat la timp (inclusiv la alti medici din clinica). Tratamentul pe canale mi-a fost facut chiar de dr. Vanda Popa, insa eu am fost foarte incantata si nu am asteptat deloc. Am platit si eu extra plomba, dar asa este peste tot ca sunt procedure diferite. Daca insa unii oameni nu citesc cu atentie lista de preturi si planul de tratament, nah, ce sa le zici acu?
Concluzia mea: DentEstet nu e ieftin, insa e un raport calitate pret exceptional si voi merge la ei si pe viitor.

Doina gigica

mesaje: 1
membru din: 08 iulie 2011

de la Doina gigica pe 08 iulie 2011, 20:14

Buna am fost si eu recent la DENTESTET, preturi nesimtit de mari si medici NESIMTITI si fitzosi(nu-i cunosc pe toti evident, asta este impresia generala) Trateaza pacientii in functie de haine si de contul din banca.. Am facut acolo cleaning 270RON a durat 25min cu totul airflow, detartraj, periaj si fluorizare ...total DEZAMAGITA!! bani aruncati pe geam.
Medicul endodont VANDA POPA la care am fost eu si-a cam batut joc de mine dar este vina MEA evident pt ca am acceptat si mai mult am platit cat mi-a cerut desi eram 100% sigura ca nu mi-a terminat al 2-lea dinte (lucru verificat la un alt medic) ,900 RON pt retratament pluriradicular.
Am avut 2 dinti de reparat, pluriradicular cred ca se numesc, pt unul am fost de 6ori iar pt celalalt (care am inteles ca are un ciment fff dur pe canale) 1 singura data. desi pe al 2-lea nu l-a facut pt ca probabil nu a avut chef sa se chinuie cu cimentul ala dur, a avut nesimtirea sa-mi spuna ca a terminat si mi-a cerut tot 9oo RON desi nu mi-a facut obturatie de canal.
Si pt ca nu fusese destul de draguta lasandu-ma la fiecare sedinta sa astept intre 20-45 minute la usa (pt banii astia ai zice ca se respecta strict programarile si medicii au inteligenta de a lasa o marja de timp intre pacienti, pt situatiile extreme:o masea care se rupe cu totul in freza, o surpriza pe canal, etc si bunul simt de a nu sta la taclale cu asistenta in timp ce pacientul asteapta la usa ) la ultima sedinta m-a maltratat de-a dreptul si mi-a mai cerut inca 440 RON "pt plomba si foto" dupa ce achitasem TOT cu 2zile inainte!!! tot insemnand si al 2-lea dinte pe care nu il platisem inca.
a lucrat cu viteza luminii, fara diga fara sa-i pese ca poate vreau sa respir o secunda ...in fine vina mea, numai a mea!! trebuia sa ma ridic si sa plec! oricum eu tratametele le-am platit, alti bani nu mai vede de la mine si nici nu am de gand sa mai calc vreodata pe acolo si ii voi recomanda cu caldura de fiecare data!!!!!
NU DENT ESTET!! nu VANDA POPA!!

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger