trimite pe YMsalvează

Cum alegi un parfum barbatesc?

Poate suna ciudat ca o femeie sa dea sfaturi barbatilor despre cum sa isi aleaga parfumul. Totusi rareori am dat peste barbati al caror miros sa ma faca sa "adulmec". Si pina la urma de ce se dau barbatii cu parfum? Ca sa miroasa bine la servici, la intilniri, etc. Si cui ii pasa de cum miros? Cit timp nu lasa in aer un iz inecacios de transpiratie, nici un barbat nu va sesiza ca celalalt miroase bine. Tot femeile sunt cele care observa astfel de "amanunte". Asadar... (vezi articolul)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
Opris Mircea

de la Opris Mircea pe 14 august 2009, 00:00

saru`mana tanti....Preda cred...asa am retinut ca va numiti..daca nu asa..am sa corectez ..si imi cer scuze...in fine.Fi-ti amabila si lamuriti-ma si pe mine cum sau cine sau de unde dvs. ati ajuns sa scrieti acest articol despre parfumurile barbatesti si care s-ar potrivii..si inca o rugaminte...ati dat niste exemple de parfumuri..scuzati-mi remarca si intrebarea..."dar se mai produc inca?" intelege-ti dvs. ce vreau sa spun.

amalia

de la amalia pe 22 noiembrie 2006, 13:28

este foarte adevarat ce scrire in acest articol!!!!
si va rog daca se poate si cateva sugesti pentru femei.....

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger