trimite pe YMsalvează

Ce facem cu micii mofturosi?

postat de Dragomir Ioana

Baietelul meu are aproape 2 ani si e tare mofturos. A fost foarte dificil de la inceput, de cand am trecut de la lapte la piure de fructe si legume..... Acum, la aproape 2 ani, nu vrea sa manance decat mancare pt. copii din comert (borcanele pt copii de 9-12 luni), paine cu unt sau cu branza topita si iaurtele sau fructe pasate - nimic altceva. Incercam sa-l tentam mereu cu mancarea pe care o mancam in familie dar el respinge categoric (de multe ori plange ca si cum l-am ameninta) orice mancare noua, fara macar s-o guste. Daca reusesc sa-i bag in gurita ceva nou, scuipa imediat si se necajeste ca l-am "pacalit" asa ca nu insist, nevrand sa-l fac sa se teama si mai tare... Aveti ceva sfaturi pentru mine, a mai avut cineva problema asta?...

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
Cristyna

mesaje: 2
membru din: 07 mai 2010

de la Cristyna pe 07 mai 2010, 15:43

Draga Ioana si eu am avut problema asta cu fetita mea si am auzit multi alti copii care refuza mancarea adultilor. E bine sa ii dai ceea ce simte el ca e bine sa manance pentru ca organismul fiecaruia "cere" exact ce are nevoie. Nu il forta si lasa-l pe el sa aleaga. In timp isi va forma propriile gusturi in functie de ce simte el ca e bine pentru el. Succes!

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger