trimite pe YMsalvează

Tendintele in machiaj, toamna-iarna 2006/07

Cand e vorba de machiajul si frumusetea acestei toamne, doua cuvintele reusesc sa le sumarizeze: simplu si rafinat. Chiar daca tendintele vestimentare si cromatice sunt avangardiste si in culori intense, curentele in machiaj sunt lipsite de pretentii si fara excese. Parul are onduleuri naturale si este coafat simplu, nu mai este extrem de aranjat si incarcat de produse de styling ca in sezoanele trecute. Machiajul este si el mult mai redus, iar culorile le oglindesc pe cele ale hainelor. Buzele foarte lucioase si-au mai pierdut din stralucire, iar accentul este pus mai curand pe ochi. Pe scurt: machiajul este sofisticat, matur, simplu. (vezi articolul)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
byutza

mesaje: 2
membru din: 02 august 2007

de la byutza pe 02 august 2007, 18:06

....fetelor nu va mai vopsiti brunete....am facut si eu prostia odata si mi-a trebuit un an sa-mi pot scoate negrul din par.sunt foarte multe nuante cat d cat naturale care alese cu grija pot avantaja look-ul oricarei fete....nici decum negrul....... sau roscatul.....

mihaela tatar

de la mihaela tatar pe 11 ianuarie 2007, 18:38

Eu am tenul alb sunt vopsita bruneta cu radacinile de culoarea visinei putrede ochii verzi cam ce culori m-ar avantaja si ce sfaturi mi-ati da.
Va multumesc si imi place foarte mult saitul dumneavoastra.

Alina

de la Alina pe 18 decembrie 2006, 00:55

Aceasta informatie este utila dar nu se poate potrivi cu toate tipurile de persoane.Nu le poate merge la toate genurile feminine indicatiile voastre.Dar in rest este OK.Puteti da si niste exemple,niste imagini cu tipuri de machiaje

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger