trimite pe YMsalvează

Machiaza-te cu imaginatie!

postat de Daniela Neacsu

Da, noi femeile adoram, o data la ceva timp, sa petrecem si o ora printre rafturile pline cu cosmetice. Vedem ce produse au aparut noi, incercam tot felul de nuante de ruj, fard de pleoape, lac de unghii. De cele mai multe ori trecerea de la un anotimp la altul necesita achizitia de haine noi si odata cu ele si de farduri care sa se potriveasca vestimentatiei. Daca insa bugetul nu mai e la fel de generos, ne limitam la strictul necesar si trebuie sa stii ca poti crea combinatii noi si cu produsele de machiaj pe care le ai. (vezi articolul)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
Pirsean Corina

mesaje: 8
membru din: 15 martie 2010

de la Pirsean Corina pe 21 martie 2010, 18:07

As dori sa fac un curs de machiaj. Ma poate ajuta cineva?

neacsu daniela

de la neacsu daniela pe 18 martie 2010, 16:14

Adevarul este ca am impresia ca foarte multe dintre noi nu prea tinem cont exact de data de expirare a produselor cosmetice si pana sa realizam ca au expirat cred ca le mai folosim de cateva ori....ceea ce nu este deloc bine, evident.

Denisa Popescu

mesaje: 4
membru din: 08 martie 2010

de la Denisa Popescu pe 15 martie 2010, 10:03

Buna!
Eu ti-o recomand pe Laura si gasesti datele de contact si imagini aici http://sedintefoto.ro/

meda

mesaje: 6
membru din: 11 martie 2010

de la meda pe 11 martie 2010, 22:40

Daniela, ti-o recomand pe Bogdana, makeup artistul cu care colaboreaza beautycenter.ro. Daca vrei sa vezi cum lucreaza, gasesti aici: http://www.makeup-artist.ro/
Succes!

Daniela Neacsu

mesaje: 3
membru din: 10 martie 2010

de la Daniela Neacsu pe 10 martie 2010, 10:39

Urmeaza sa am nunta la vara si as vrea sa va rog daca puteti sa imi recomandatai si mie un make-up artist priceput in machijul de mireasa.

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger