trimite pe YMsalvează

Machiajul primavara-vara 2007, de la natural la nude

Bineinteles ca se pastreaza privirile intense si indraznete, dar tendinta acestei primaveri este mai degraba machiajul discret, tandru, nude (foarte la moda), in nuante dulci... so charming. Usor de aplicat, de suprapus, de estompat, fardurile de pleoape sunt mai mult sau mai putin intense pe parcursul aplicarii. Sunt atat de fine si transparente, incat puteti folosi mai multe straturi fara a va teme ca incarcati pleoapa. Nu exista riscuri de supradozaj.
(vezi articolul)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
alexandra

de la alexandra pe 13 octombrie 2007, 23:29

da exista fixator pt machiaj..si sunt mai multe tipuri...dar pt a afla care ti se potriveste ar fi bine sa mergi la un salon de cosmetica.si sigur ti se va da un sfat....

ioana

de la ioana pe 09 iulie 2007, 14:25

am si eu o intrebare daca tot veni vorba de fixativ.Exista fixativ pt machiaj?Am auzit de la doua persoane ca exista,daca da care este acel fixativ si as vrea mai multe detali daca se poate,si nu este baza de machiaj ci fixativ.

ana-maria

de la ana-maria pe 30 mai 2007, 10:56

Imi plac explicatiile detaliate,dar eu as fi vrut ca pentru fiecare exemplificare sa fi fost aplicata cate o poza.Va multumesc pentru intelegerea acordata.

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger