trimite pe YMsalvează

De Revelion, machiajul face diferenta!

La petrecerea de Anul Nou cu toate vrem sa aratam traznet. Ne pregatim dinainte, ne cumparam o tinuta care sa ne avantajeze si sa nu lase sa se vada cit am mincat de Craciun, ne odihnim bine, ne ducem la cosmetica, iar pe ultima suta de metri ne dam seama ca... ooops, machiajul poate face diferenta! Degeaba pui pe tine o rochita sexy sau un top la moda, daca lasi la vedere cosurile sau iritatiile de pe fata, daca ochii nu sunt bine pusi in valoare sau daca te dai cu un ruj total inadecvat tinutei alese. Asa ca iata citeva sfaturi pentru un machiaj reusit... (vezi articolul)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
camelia chiriac

de la camelia chiriac pe 11 decembrie 2006, 13:37

Buna. sunt de parere ca,atunci cand vrei sa-ti pui ochii in evidenta nu folosesti culori deschise in nici-un caz....spre exemplu la ochii albastri poti folosi o culoare cu un ton mai inchisa decat culoarea ochilor.sa vedeti ce bine da.Cu un contur inchis si cu mascara va arata super.si rujul poate fi mai aprins ....depinde de pigmentul pielii.......va pup si va doresc sarbatori fericite alaturi de cei dragi!!!

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger