trimite pe YMsalvează

Ascunde-ti defectele

Nimeni nu e perfect. Toti avem defecte, mai mult sau mai putin vizibile. Machiajul insa poate face minuni, daca ii cunosti micile secrete. Daca ai maxilarul proeminent, intinde de la o ureche la alta fond de ten mai inchis decat pe restul fetei. Ai grija totusi sa nu fie o diferenta vizibila. Culoarea mai inchisa cu un ton va estompa micul defect. Ochii mici pot fi foarte usor mariti , daca ii conturati cu un creion de culoare mari, in nici un caz neagra. Conturul se face in exterior si nu in interiorul pleoapelor, altfel ochii vor parea mai mici decat sunt. (vezi articolul)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
byutza

mesaje: 2
membru din: 02 august 2007

de la byutza pe 02 august 2007, 19:15

moni____nu esti singura cu problems like yours___si p mine m-ar interesa da nu prea cred ca ar putea remedia cva inafara d bisturiu....din pacate

moni

de la moni pe 02 august 2007, 14:07

as dorii sa stiu si eu cum imi pot "ascunde" nasul care este cam cocosat

amalia

de la amalia pe 22 noiembrie 2006, 13:39

am si eu o intrebare....ce culoare de creion dermatofraf trebuie sa folosesc ptr ochii verzi, mari.....va rog frumos astept raspunsul dumneavoastra cat mai urgent......va multumesc!

editor

de la editor pe 30 august 2006, 21:04

Cearcanele se pot ascunde numai cu machiaj, cauta un anticearcan bun (de firma, nu de prin piata) si alege o nuanta mai deschisa putin decit fondul de ten pe care il folosesti in mod curent. Inainte de a aplica machiaj insa da-te cu putina crema hidratanta, apoi cu anticearcan si dupa aceea cu fond de ten pe toata fata. Vei vedea ca zona cearcanelor este estompata. Pentru sfaturi profesioniste legate de machiaj te sfatuiesc sa apelezi la specialistul nostru, Diana Gulan. Uite si lnkul: http://www.beautycenter.ro/consultanti/view_consultanti.aspx

Succes!
Meda

anyta

de la anyta pe 30 august 2006, 18:37

cu ce imi pot ascunde CEARCANELE?astept mesajul dvs.

mihaela

de la mihaela pe 24 august 2006, 17:26

O informatie adecvata!;)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger