trimite pe YMsalvează

Produs testat: Crema contur ochi Q10 si ceai verde Cosmetic Plant

Descrierea oficiala a produsului: "Complexul bio-activ rezultat din asocierea coenzimei Q10 cu uleiul de sâmburi de struguri, extractele de ceai verde, gălbenele, albăstrele şi vitaminele A şi E, asigură o îngrijire specială pielii sensibile din jurul ochilor, prin regenerarea ei în profunzime. Sistemul de filtre UVA / UVB îmbogăţit cu vitamina E protejează de radiaţiile ce cauzează îmbătrânirea prematură. (vezi articolul)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
Vlad

de la Vlad pe 03 septembrie 2011, 13:18

ulei de argan cosmetic importat din Maroc 130ml 10euro. Cine este interesat ma poate contacta la adresa vladcaraveteanu@yahoo.com tel.0763639468

Stanculescu Alexandra

de la Stanculescu Alexandra pe 28 mai 2011, 17:29

Am avut ocazia sa incerc aceasta crema pentru ochi este buna insa de curand am descoperit o crema pentru zona ochilor de la Lush Enchanted Eye Cream este foarte hidratanta si reduce liniile fine din jurul ochilor, intr-adevar este mai scumpa insa pererea mea este ca se merita!

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger