trimite pe YMsalvează

Buze frumoase si in sezonul rece

In sezonul rece cuvantul “hidratare” trebuie sa fie litera de lege in materie de frumusete. Buzele au nevoie de un tratament special, indiferent de anotimp insa in sezonul rece cateva tratamente pot face diferenta intre buze frumoase si hidratate si buze uscate si crapate. Iar partea buna este ca sunt ritualuri de frumusete care se fac “din mers”, nu necesita nici foarte mult timp si nici foarte multe resurse.
(vezi articolul)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
Florentina

de la Florentina pe 30 noiembrie 2010, 22:13

De profesie sunt beautician calificat cu una dintre cele mai mari scoli de beauty din UK si am de facut cateva sugestii la acest articol.

Brandul conteaza deoarece produsele ieftine au in compozitia lor ingrediente ieftine cum ar fi cele pe baza de petrol ca petrolatum jelly, paraffinum liquidum,care de fapt sunt mineral oil dar au o alta denumire pt a nu intra in vizorul ingredientelor interzise si apoi lanolina care este o grasime obtinuta din lina oilor care de multe ori contine pesticide si pt ca e deja o grasime animala nu se poate absoarbi de catre piele si in consecinta blocheaza porii ceea ce duce la alte afectiuni cum ar fi cosurile, pungi de grasime si daca mai pui in calcul si faptul ca este o cale ft usoara ca aceste ingrediente nocive sa patrunda in organism prin atingerea cu limba.
Eu as recomanda mai degraba un balsam de calitatea superioara si nu unul ieftin cum e cel de la Carmex care contine petrolatum jelly si lanolina.
De exemplu:
Sunright Lip Balm cu SPF 15.
Păstrează buzele hidratate şi fine, cu o aromă plăcută de vanilie, în timp ce le protejează de semnele vizibile ale îmbătrânirii si contine: SealastinTM – un extract unic din algă de mare, ce îmbunătăţeşte colagenul şi elastina, acestea reprezentând structura naturală de bază a pielii.
Uleiul de floarea soarelui, bogat în emolienţi, oferă pielii hidratare şi catifelare.
Vitamina E oferă protecţie împotriva efectelor dure ale soarelui, vântului şi frigului.
Rujul- ca si balsamul trebuie sa contina ingrediente de calitate care sa refaca buzele si as recomanda un ruj pe baza de Hydroxytyrosol – componenta cheie de hrănire a ţesutului din uleiul de măsline mediteranean extra virginn şi ingredientul conţinut de Celltrex Ultra Recovery Fluid, acest agent antioxidant de luptă împotriva radicalilor liberi oferă protecţie la nivel celular pentru a îmbunătăţi şi evidenţia frumuseţea buzelor. S-a demonstrat, de asemenea, că încetineşte procesul îmbătrâniriiI pielii.

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger