trimite pe YMsalvează

Autobronzante SUNSHIMMER de la Rimmel London

Esti in cautarea bronzului perfect pentru o seara sau vrei o piele bronzata , ca proaspat sarutata de soare in timpul zilei? Sunshimmer este drumul cel mai scurt pentru obtinerea unui look perfect bronzat cat ai bate din palme. De la o usoara mangaiere de bronz pana la cea mai sexy piele atinsa de soare, Sunshimmer iti ofera totul. Cu o intreaga gama de texturi de la pudra cu efect stralucitor perlat pana la lotiune cremoasa, Sunshimmer se intinde uniform, este rezistent la transfer si se spala usor. (vezi articolul)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
Adriana

de la Adriana pe 30 iunie 2011, 23:32

nu e buna de nimic plus ca se ia pe haine si daca ai ghinionul sa fi imbracata si cu ceva alb ai toate sansele sa te faci de "cacao" :))

Adelina Dinulescu

mesaje: 10
membru din: 22 martie 2010

de la Adelina Dinulescu pe 26 martie 2010, 14:19

Mi-ar placea si mie sa folosesc un autobronzant , dar este neplacut ca ba nu e uniform , ba se ia pe haine , lasa pete galbene , am mai cumparat de la AVON vara trecuta si dupa ce l-am folosit 1 sg data l-am si aruncat .
Imi poate recomanda cineva unul foarte bun? Sau nu exista ?

anda dumitru

mesaje: 4
membru din: 08 martie 2010

de la anda dumitru pe 08 martie 2010, 22:01

nu sunt mare sfaraiala,eu mi-am luat dar mi-au ingalbenit pieea mai reoede decat sa arata bronzata.eram portocalie si s-a dus destul de greu.

IRINA-ALEXANDRA BULGARIU

mesaje: 5
membru din: 23 august 2006

de la IRINA-ALEXANDRA BULGARIU pe 08 martie 2010, 11:31

supperrr tare abia astept sa le incer sa vad ce rezultate dau....

Alina

de la Alina pe 05 ianuarie 2010, 22:06

Eu am tot folosit autobronzante Norvell americane si sunt super multumita. Vreau sa va zic ca tine aproape o saptamana fara sa lase urme pe lenjerie sau perna.
Daca mergi la un salon de bronzare unde te pulverizeaza ei, itit iau aprox 45 Ron, dar poti sa-ti iei solutia (http://bronzare.ro/eshop/index.php/diverse/bronzare-dha/produse-complementare-dha.html) acasa si te faci ti perfect unde vrei cand vrei.

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger