trimite pe YMsalvează

Acneea

Acneea afecteaza aproape pe toata lumea, fie ca se intampla in perioada adolescentei, la varsta matura sau dupa o nastere. Mai mult de 90% dintre adolescenti au acnee. Aproape 50% dintre femeile adulte si 25% dintre barbatii adulti prezinta acnee. Desi nu este o boala care sa doara, are repercusiuni majore asupra psihicului celui afectat. Iar daca nu este tratata la timp, nu numai ca se va agrava si se va intinde pe toata fata, dar va lasa urme inestetice chiar si dupa tratamente multiple. Practic netratata, pielea atacata de acnee nu va mai fi niciodata aceeasi. (vezi articolul)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
Antonia

de la Antonia pe 28 mai 2011, 12:38

Folositi sapunul Lush Fresh Farmacy , eu l-am descoperit de ceva vreme si este foarte eficient pentru acnee, acum depinde si cat de grav este asi mai recomanda si un consult la endocrinolog!

mihaela

de la mihaela pe 08 noiembrie 2006, 10:12

este adevarat ce ziceti..eu sunt una dintre persoanele care au cosuri in zona T..si intradevar sunt tot timpul rosie in obraji dar nu stiu dc..si lucru asta e un pic cam suparator pt mine una..pt ca cosurile mi se inrosesc si mi se accentueaza...dar ati scris in articol despre benzoyl peroxide...unde se poate gasi si ce este de fapt un medicament sau un sapun pt cosuri??..astept raspuns va rog mult ajutatima pt k am 14 ani si nu prea pot folosi faruduri fond de ten si altele pt k imediat ma irit si imi apar bubite iar cosurile sunt si mai proeminente..va rog..va pup

ella

de la ella pe 17 septembrie 2006, 18:54

gresit spus .fara extractie, comedoamele nu dispar niciodata.raman mult timp acolo unde apar si daca vor cadea , acel por in care au fost va vi ca un crater ce se va umple in permanenta.cu impuritati.
va informez, in calitete de estetician.
viziteaza www.locicbeauty.ro

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger