trimite pe YMsalvează

Universal Contour Wrap - tratamentul care asigura pierderea centimetrilor inestetici

De cate ori te-ai aflat in impas, intrebandu-te care este cel mai eficient tratament de impachetare care sa te ajute sa scapi de centimetrii inestetici si, care, in plus, sa iti asigure si detoxifierea organismului? Solutia este acum la indemana ta! S.C. Natura Vision S.R.L. a lansat tratamentul de impachetare UNIVERSAL CONTOUR WRAP, care ofera rezultate vizibile si de durata dupa prima sedinta. UNIVERSAL CONTOUR WRAP este tratamentul pentru pierderea de centimentri, care garanteaza ca vei pierde cel putin 15 cm in doar 2 ore, fiind astfel solutia perfecta atunci cand vrei sa fii atragatoare pentru o anumita ocazie speciala. (vezi articolul)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
Ade

de la Ade pe 21 ianuarie 2011, 22:53

NU ARE EFECTE ... AM INCERCAT EU .... O MARE TAMPENIE ... BANI ARUNCATI AIUREA

nutu

de la nutu pe 20 mai 2008, 18:10

Ok sa zicem k ar putea sa scape de 15 centimetri din abdomen dar asta cat timp ? Acele bandaje forteaza tesuturile si organele interne ca sa fie posibila scaderea de 15 cm in 2 ore ;grasimea nu va disparea doar k totul va fi compactat dar ma indoiesc k va rezista 30 de zile .Si sunt sigur k acest lucru de compactare nu este deloc sanatos.

Luiza

de la Luiza pe 12 aprilie 2008, 11:35

Cei care reusesc sa scape din prima sedinta de 15 centimetri vor scoate din buzunar doar 55 de euro, contravaloarea unui singur tratament. Pe de alta parte, majoritatea saloanelor care practica acest tratament garanteaza efectele primei sedinte, adica pierderea in greutate si a 15 centimetri dupa o singura impachetare. In caz contrar, clientul primeste inapoi contravaloarea sedintei, adica 55 de euro.

sursa: cotidianul ( 7 aprilie)

Kinga Daradics

de la Kinga Daradics pe 26 martie 2008, 00:43

Daca ar fi o poveste de adormit copii, poate as asculta ce aveti de zis, dar cum nu este, pot doar sa ma intreb daca chiar crede cineva asa ceva? Sau poate s-a omis o virgula dintre cifre? Haideti sa fim seriosi!!!!!!!!!!!! Sunt convinsa ca totusi se vor gasi persoane "naive" sau cu prea multi bani de aruncat pe geam. Dar sunt curioasa daca s-ar returna contracosturile daca nu se "pierd" macar 5 cm dupa 2 ore?????????????

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger