trimite pe YMsalvează

Slimart te repune in forma dupa Paste!

Sarbatorile de Paste! Mancare multa, o cantitate de oua ceva mai mare decat in mod normal, cozonaci, grasimi (miel, maioneze etc)... rezultatul? KILOGRAME IN PLUS! Asta se va intimpla cu tine oricat de precauta ai fi... ca doar o data pe an e Pastele! Ei, da, problema e ca…la foarte putin timp dupa aceea incepe sezonul de "MARE"... remember... 1 MAI. Si brusc... te panichezi! Celulita, kilogramele in plus, privirile ironice ale prietenelor si privirile usor acuzatoare ale partenerului! (vezi articolul)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
Florea Laura

mesaje: 0
membru din: 01 aprilie 2006

de la Laura Florea pe 01 aprilie 2006, 13:04

Mi-a placut articolul din pct de vedere al cititorului, doar ca din pacate (din pct de vedere profesional) din dorinta prea mare de promovare a clinicii dvs. consider ca nu puteti vorbi de aparatura de noua generatie cand aveti in dotare aparatura made in China sau Africa de Sud a anilor '99-2000. Ce folosesc denumiri comerciale de curenti (slim wave) ce ascund originea lor (monofazici).

Nu doresc sa va supar, ci sa va ajut pentru a va dezvolta si perfectiona. Repet, lucrez in domeniu si cunosc

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger