trimite pe YMsalvează

Incepe campania impotriva femeii filiforme

Cand la Madrid s-a decis inlocuirea idealului femeii filiforme cu frumusetea reala a femeii obisnuite, milioane de reprezentante ale sexului frumos au simtit ca li se face, in sfarsit, dreptate. Pentru ca a avea alte masuri decat celebrele 90-60-90 insemna, pana de curand, ca nu ai ce cauta pe un catwalk. Spaniolii au fost primii care au decis ca vor sa promoveze frumusetea naturala si nu cea intretinuta prin diete drastice si infometare. Din acel moment, media de pe tot globul a laudat aceasta decizie, ceea ce a facut ca modelele foarte slabe sa fie excluse si din prezentarile de moda de la Milano, Londra, New York si Paris. (vezi articolul)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
caty

de la caty pe 22 iulie 2007, 11:56

salut aceasta initiativa! cu toate ca eu nu am avut probleme cu greutatea in adolescenta, (am 31 de ani acum), am suferit putin de pe urma acestui tipar...de femeie senzual rahitica deoarece aveam forme....
nu e normal sa promovezi un sector care intra in patologia medicala ci unul care corespunde naturalului si sanatatii si cu care se pot identifica atat adolescentele cat si tinerele adulte! pana la urma trebuie sa mai si facem copii iar silueta filiforma nu e tocmai de fapt nu e deloc cea care sa iti dea voie sa ai o sarcina normala, un fat bine dezvoltat si o sanatate a mamei corespunzatoare!

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger