trimite pe YMsalvează

Corp atragator, silueta de invidiat

Daca te-ai saturat sa faci parte din restul care incearca sa slabeasca fara succes, daca faptul cum arati nu te multumeste si te face sa nu te simti in largul tau, ProSlim te poate ajuta sa ai o viata mult mai sanatoasa. Increderea in sine pe care o vei obtine, va avea doar efecte pozitive asupra fiecarei aspect din viata ta. (vezi articolul)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
Mariana

de la Mariana pe 06 iulie 2008, 11:51

Iau Proslim de 5 zile, incecand in acelasi timp regim alimentar echilibrat si exercitii fizice. Intrebarea mea pentru cei ce ar putea sa-mi dea un raspuns: de ce am mereu senzatia de voma, dar si o stare de ameteala? Nu astept sa slabesc 10 kg. intr-o saptamana, dar nici sa ametesc incontinuu nu vreau... Multumesc pentru eventualele raspunsuri.

claudia

de la claudia pe 12 martie 2008, 10:28

Buna, numele meu este Claudia, si binenteles k am vazut reclama despre ProSlim. Bucurasa si plina de entuziasment k voi slasi 10 kg intr-o saptmana am dat si eu comanda de ProSlim.Dupa folosirea lui timp de 2 saptamani am constatat k eu nu am slabit.Dar totusi am spus sa continiu sa iau aceste pastile, dar impreuna cu un regim alimentar cat de cat scazut in calorii si atunci am observat k am slabit int-o saptamana 1 kg.
Deci care e concluzia?
Eu chiar dak nu luam aceste pastile si tineam regin alimentar cred k tot slabeam acel kilogram. Nici nu stiu ce sa mai fac?sa iau in continuare pastilele sau nu?
:)

ivanuta

de la ivanuta pe 20 februarie 2008, 12:55

Cine a a folosit acest produs?Este adevarat ca slabesti 10 kg intr-o saptamana?

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger