trimite pe YMsalvează

Bronzarea artificiala are regulile ei

Toti ne-am dori ca si pe timp de iarna sa fim la fel de bronzati ca vara. Cei care schiaza chiar au noroc, fiindca nu de putine ori se intorc de la munte cu obrajii aramii. Ceilalti apeleaza la solarium sau, in cazul femeilor, incearca sa pacaleasca prin pudre si fonduri de ten bronzante. Despre bronzarea artificiala se stiu, insa, destul de putine lucruri iar oamenii sunt inca reticenti, gandindu-se ca o astfel de expunere la o lumina artificiala ar putea dauna sanatatii. In realitate bronzul artificial are aceleasi riscuri ca si bronzul natural. (vezi articolul)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
loredana dumitriu

mesaje: 1
membru din: 11 mai 2006

de la dumitriu loredana pe 11 mai 2006, 20:46

am facut solar 3 ani la rand...am stat cate 10 min 15 min 20...si tot asa pana la 25...am stat in total intr-o luna 100 minute ...mi-a aparut o pata e picior...si,,,,ma simteam rau cand faceam cate 20 minute...vomam,,,ameteli,,dureri de cap,...doctorul meu de familie mi-a zis ca de la solar...!! si nu am mai fost de o luna..si acum se observa bronzul

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger