trimite pe YMsalvează

Masa de dupa ora 18 nu ingrasa

Ai auzit deseori ca nu e bine sa mananci dupa ora 18, nu-i asa? Ei bine, ideea ca seara ardem mai greu caloriile este un mit.Metabolismul tau este acelasi pe tot parcursul celor 24 de ore ale zilei, nu incetineste odata cu apusul soarelui, nici nu se accelereaza in zorii diminetii. Caloriile asimilate nu se depun intr-un anume moment al zilei, ci de-a lungul timpului. (vezi articolul)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
Meda

de la Meda pe 02 decembrie 2009, 20:00

Bogdanis, daca vrei sa slabesti as spune ca e bine sa consulti un nutritionist - gasesti aici pe site o persoana specializata. Fiindca ce ai mincat azi s-ar putea sa iti dea dureri de stomac miine sau sa te alegi cu ulcer, anemie, etc.

Bogdanis

de la Bogdanis pe 02 decembrie 2009, 00:00

eu azi am mancat ,dimineata la ora 6 o supa de rosii,iar la pranz 2 covrigi vechi de vreo 4 zile,deci f tari,cu un iaurt dietetic 0,1 % grasime,iar seara 2 mere..ce ziceti am mancat mult:)?

Maria

de la Maria pe 25 noiembrie 2008, 01:16

Metabolismul nu are aceeasi rata pe parcursul a 24 de ore, ci se reduce in timpul somnului, odata cu incetinirea tuturor marilor functii (de exemplu, frecventa respiratiei, ritmului cardiac, digestiei). :)

Elena

de la Elena pe 26 iulie 2008, 10:28

Perfect adevarat.Mai ales ca sunt persoane care se pun in pat chiar si la 1-2noaptea daca nu ar manca nimic dupa ora 18,pe la 1-2 nu ar putea dormi de foame.Iar daca lasi organismul nemancat atatea ore ,va tine minte data viitoare sa stocheze ca sa aiba energie de consumat in vremuri de restriste.Cel mai sanatos organism este acela care se hraneste foarte variat dar nu cu mai mult de 400calorii la o masa si cu o pauza de 2ore intre mese.Si foarte important un organism activ care face multa miscare,nu neaparat sport.Nu prea stiu cum reusesc sa doarma cei care consuma fructe dupa ora 18 pt ca fructele te agita...Trebuie sa mai gandim si noi ca doar de aceea avem cu ce si sa nu mai luam totul ca bun.

Fane

de la Fane pe 29 mai 2008, 12:50

Intr-adevar, daca nu mananci nimic toata ziua, logic nu te ingrasi daca mananci seara. Dar daca mananci normal, si mai bagi si inainte de culcare, automat caloriile se depun si se transforma in sunculita.
Se poate spune ca mesele de seara copioase ingrasa, in contextul unei alimentatii normale in cursul zilei.

cristina

de la cristina pe 26 martie 2008, 16:17

corect! daca nu mananci nimic toat[ ziua iar seara doar un mar la 11 noaptea ar fi si culmea sa te mai si ingrasi. Obiceiurile proaste trebuie combatute cu multa consecventa!

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger