trimite pe YMsalvează

Cum sa nu dai gres in dieta? Intelege-ti metabolismul!

Obisnuiai sa mananci orice - si de toate - si nu te ingrasai un gram! Acum se pare ca doar te uiti la papanasi si te ingrasi 5 kg! Ridici din umeri si spui: "Imbatranesc. Metabolismul meu nu mai e ca inainte." Si, se poate sa ai dreptate (fie ca iti place sau nu, metabolismul nostru functioneaza mai incet pe masura ce imbatranim), dar asta inseamna ca trebuie sa te resemnezi? Expertii in nutritie sustin ca exista cai sa iti revitalizezi metabolismul, dar la fel de adevarat este ca exista si metode care nu functioneaza. (vezi articolul)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
preda lucia

mesaje: 1
membru din: 02 decembrie 2006

de la lucia preda pe 02 decembrie 2006, 19:09

Mi se pare o continuare fericita a articolului despre efectul yo-yo, felicitari autoarei.
Informatiile sint foarte utile si foarte clar prezentate.

bechy

de la bechy pe 26 noiembrie 2006, 22:57

Interesant si destul de veridic. Ideea este ca toata lumea doreste sa slabeasca rapid, iar aceasta, asa zisa accelerare a ratei metabolismului, pare destul de greu de realizat. Din aceasta cauza ar fi interesant sa aflam mai mult despre acest subiect. Ciao!

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger