trimite pe YMsalvează

Rinoplastia

Rinoplastia este o tehnica chirurgicala ce restructureaza si reda forma cat mai naturala a nasului. Rinoplastia este una dintre cele mai frecvent solicitate tipuri de interventii cosmetice. Ea este de obicei recomandata persoanelor care au depasit vârsta pubertatii, mai ales daca este vorba in principal de o interventie estetica. Majoratul, ca responsabilitate medico-legala si constientizarea eventualelor probleme estetice, sunt definitorii la stabilirea momentului operator. (vezi articolul)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
anca andrei

mesaje: 3
membru din: 02 martie 2010

de la Anca Galateanu pe 02 martie 2010, 19:25

Imi doresc de foarte mult timp sa fac o astfel de operatie. Dar m-ati speriat rau cu ce am citit aici. Sincer, realizez ca aveam parte de o proasta informare ce ni cuprindea nimic din efectele negative de care tot amintiti. Stiu ca este o interventie delicata, avand in vedere ca este la fatza, dar totusi ..chiar asa de grav sa fie ?!? Eu cred ca totul se poate discuta functie de caz, si intradevar precum ati spus ..conteaza foarte mult si de medici.

Tanasescu Alina

mesaje: 1
membru din: 17 ianuarie 2008

de la Alina Tanasescu pe 27 ianuarie 2008, 23:24

Mihaela, am fost si am vorbit cu un medic specialist in chirurgie plastica (dr. Naficy – www.seattleface.com) si nasul meu nu este si nu v-a arata mai bine fara o alta interventie chirurgicala; este strimb si foarte cirn. Trebuie luat cartilagiu din spatele urechii si adaugat la nas.
Umflaturile la fata sint parte din procesul de vindecare, deci vor apare si dispare pina cind nasul v-a fi vindecat complect. “Paru?” nu stiu de ce mi-a cazut. Poate de la anestezie, poate de la stress, poate de la vopsit; dar s-a intimplat totul la foarte scurt timp dupa operatie. Acum parul este de 4-5 cm si arata bine.
Am fost obligata de reprezentantul Clinicii Aesthetic Line sa suprim situl: clinicaaestheticline.com
[“This is in regards to the notice that we have received from a representative of the Aesthetic Line Clinic from Romania claiming violation of Aesthetic Lines trademarks of counterfeit available on site: http://clinicaaestheticline.com ”]

dar, am creat altul: www.rinoplastie-bucuresti.com

Am sa adaug poze noi in fiecare luna si cu siguranta, poze cu si dupa interventia urmatoare care o sa aiba loc in Septembrie 2008 (la un an dupa prima).

Success,

alina@rinoplastie-bucuresti.com

Mihaela

de la Mihaela pe 18 ianuarie 2008, 14:56

Alina aveai un nas frumos. Dar stai linistita nu te impacienta caci am citit pe website-urile americane ca schimbarea la fata, umflaturi ... etc pot aparea pe parcursul unui an intreg su chiar mai mult depinde de fiecare. Iar chestia cu, cazutul parului sigur este de la nas?
Vreau sa imi fac si eu o schimbare de nas ... si deaceia m-am tot interesat ... dar inca nu stiu unde o voi face :|
Alina iti doresc multa sanatate si mult curaj in tot ce vei face. Te sfatuiesc totusi sa mai astepti ... nu te grabi caci nu a trecut un an de la operatia ta.

Alina Tanasescu

de la Alina Tanasescu pe 17 ianuarie 2008, 08:31

Operatia de rinoplastie este o operatie foarte delicata care necesita un chirurg plastic calificat cu multa experienta si talent.
Eu am avut doi medici “specialisti” in chirurgie plastic (dr. Klara Iulia Hatami si dr. Babak Hatami) dar rezultatul este mai mult decit socant.
Va rog sa vizitati websitul meu: www.clinicaaestheticline.com
pt mai multe detalii si poze despre experieta mea negative cu “Clinica Aesthetic Line” din Bucuresti, Romania.

Katya

de la Katya pe 10 februarie 2007, 15:37

Ati descris prea sumar aceasta interventie ,care realmente este mult mai complicata si mai complexa si cu efecte negative ulterioare de care nici nu ati amintit pe care pacientul le simte pe propria piele in urma acestei interventii foarte complicate .

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger