trimite pe YMsalvează

Henriette Body Line Center

(vezi compania)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
adrian

de la adrian pe 20 decembrie 2015, 11:56

Body Line este marca inregistrata. Ei au furat numele. Body Line - Centru Solar, Gym, Salina si Proteinele sunt la Iasi.

S Andreea

de la S Andreea pe 30 iulie 2015, 19:52

Este groaznic salonul, de la personal pana la conditii. In primul rand ca doamna de la masaj care probabil si-a scris singura un review aici raspunde la telefon din joi in Pasti, deci e foarte greu sa-ti faci o programare, ca sa nu mai zic ca se pare ca vand mult mai multe vouchere fata de cata capacitate au. Duduia de la receptie (nu-mi dau seama daca este proprietara salonului sau nu) este de o aroganta nejustificata. Masajul se face intr-o scara de bloc separat de casa in care este salonul propriu-zis, pe principiul 'Pe afara gardul si-nauntru leopardul). In camera de masaj, de vreo 10-12mp sunt inghesuite 4 paturi, e cald, intunecat si un miros greu. Intr-un cuvant: groaznic!

ana maria

de la ana maria pe 13 iulie 2012, 14:42

nr este gresit.fata de la epilat nici nu comunica cu clientele ,aerul conditionat nu merge in camera in care m-am "epilat".niciodata nu am mai fost epilata atat de prost .NU SE MERITA!!!!!!!!FOARTE DEZAMAGITA DE PERSONAL

Gabriela

de la Gabriela pe 24 aprilie 2009, 15:30

Numarul de telefon este GRESIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger