trimite pe YMsalvează

Epilarea cu zahar

In orice oras din Romania, fie el mai mare sau mai mic, exista zeci, sute sau chiar mii de saloane de infrumusetare. Saloanele au aparut ca ciupercile dupa ploaie. Adoram sa ne facem frumoase, sa ne coafam, sa ni se faca manichiura, pedichiura, masaj… toate sunt placute, pana la epilat. N-am intalnit femeie care sa mearga cu placere la salon atunci cand trebuie sa se epileze. Daca acasa preferam de multe ori sa Indepartam parul fara durere, prin radere sau folosind o crema depilatoare, aceste metode nu sunt recomandate. (vezi articolul)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
Femeie

de la Femeie pe 04 noiembrie 2008, 15:36

Domnule Pila, dar dvs credeti ca intr-un articol despre un tip de epilare se pot atinge toate campurile posibile? Acela se numeste dosar (dar poate ca si eu am terminat un liceu prost). Mie mi-a placut articolul, mai ales ca a adus in discutie ceva nou si interesant.

pila

de la pila pe 22 iulie 2008, 14:42

uite un articol scris ca pentru revista liceului, si inca un liceu prost. documentarea superficiala v-a ajutat sa faceti cateva gafe, dar presupun ca scopul articolului era sa informeze muierile ca e bine sa se epileze,trecand peste faptul ca exista o intreaga paleta de boli ce pot fie rezulta din epilatul invaziv cu ceara, fie interzic apelarea la aceasta metoda. stati linistiti, nu esti prima porcarie pe care o citesc pe net care sustine sus si tare ca ajuta femeia moderna sa se supuna rigorilor societatii in care traim, si nici prima porcarie care esueaza teribil in a produce a lectura macar pe jumatate interesanta.

stefania

de la stefania pe 03 noiembrie 2007, 21:20

buna sunt de acord cu epilarea cu ceara este intradevar eficace dar nu cunosc pe cea cu zahar poate ne dati totusi reteta cu ce cantitati trebuiesc folosite pt. un epilat! stiu ca nu recomandati epilatul acasa dar in cazul meu prefer sa fac asta singura!

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger