trimite pe YMsalvează

Augumentarea mamara

Din multe puncte de vedere, augmentarea mamara ( adica marirea sanilor pe cale chirurgicala, folosind implante din silicon) este regina operatiilor estetice ; rezultatele sunt imediate si corespund sau depasesc asteptarile pacientelor, inciziile sunt minime si recuperarea rapida. Cu toate acestea, decizia de a devenii pacienta unui chirurg plastic nu este si nici nu trebuie sa fie una usoara. (vezi articolul)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
Miruna Popescu

de la Miruna Popescu pe 28 mai 2007, 08:29

Va rog sa imi spuneti daca stiti,se poate face sclerozarea capilarelor sparte de pe picioare si cu lumina inalt pulsata?As vrea sa imi fac sclerozarea vaselor astea inestetice dar nu as vrea cu laser pt ca am auzit mai mult"de rau" decat"de bine"!

Cristian

de la Cristian pe 25 mai 2007, 14:27

Sunt sigur ca si pentru fotografiile care va insotesc articolele aveti copyright-ul!!!! Ar fi o incalcare a legii daca nu a-ti avea!!! Nu-i asa!!

iulian caplescu

de la iulian caplescu pe 25 mai 2007, 10:00

vreau sa ma interesez daca la dumneavoastra se face operatie de ginecomastie si cit costa cu tot cu consultatie si internare,cit dureaza operatia si cit timp trebuie sa stau internat.
> Va Multumesc

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger