trimite pe YMsalvează

Albirea dintilor iti ofera un zambet stralucitor

Odata cu inainterea in varsta, dar mai ales din cauza consumului de cafea, tigari, etc., coloratia naturala a dintilor se reduce, ei devenind usor galbui sau chiar fumurii. Asta, in detrimentul zambetului fiecaruia, zambet despre care nu se mai poate spune ca “lumineaza fata”. Desi in strainatate tratamentul de albire a dintilor este o practica obisnuita, in Romania el inca este considerat un lux, in parte si din cauza pretului care variaza intre 100 si 200 de dolari, in functie de complexitatea tratamentului. Multi insa poate nu cunosc in ce consta aceasta procedura si sunt nehotarati. Asadar iata cateva informatii pentru cei care ar dori sa aiba un zambet mai luminos. (vezi articolul)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
olga maria

de la olga maria pe 24 august 2008, 14:08

eu am avut ocazia sa fac un astfel de tratament,in arad.am fost la dentist si l-am rugat sa-mi dea ceva de albire si mi-a facut mulaj de pe forma dentara.apoi mi-a dat ceva gel care se pune in mulaj si se pune pe dinti 2-3 ore pe timp de zi sau toata noaptea timp de 10 zile.sa stiti ca a dat rezultate foarte bune.de atunci au trecut aproape doi ani si inca se mai vede efectul gelului de albire.toata lumea imi lauda dantura si sunt foarte multumita.cu siguranta o sa mai fac acest tratament.tin sa mentionez ca nu fumez si nici nu beau cafea,poate si acest aspect a contribuit la pastrarea efectului produs de tratament.daca doriti detalii imi puteti scrie la adresa de mail golea_olga@yahoo.com.

andreea

de la andreea pe 30 martie 2007, 02:02

MA intereseaza si pe mine acest procedeu, dar se poate face si in constanta?

diana ignat

de la diana ignat pe 26 martie 2007, 02:10

FOARTE INTERESANT ARTICOLUL.VREAU SA STIU SI EU UNDE IMI POT FACE TRATAMENT DE ALBIRE CU LASERUL.DACA EXISTA IN RAMANIA SI UNDE.VA MULTUMESC

diana ignat

de la diana ignat pe 26 martie 2007, 02:08

IMI DORESC FOARTE MULT SA AM DINTII ALBI.NU FUMEZ SI NU BEAU CAFEA.DINTOTDEAUNA AM AVUT DINTII MAI PUTIN ALBI.NU STIU DACA CU AJUTORUL TRATAMENTULUI CU LASER VOI AVEA REZULTATE BUNE.DACA AS STII CA DA,VA ROG SPUNETI-MI SI MIE LA CE CABINET SAU CLINICA SE FACE ACEST TRATAMENT.VA MULTUMESC

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger