Supa de rosii cu taitei

09 septembrie 2010

Supa de rosii cu taitei

Ingrediente:
1 kg rosii, 1 ceapa mare, 100 gr. taitei din faina integrala, 1 legatura patrunjel verde, un praf de sare, ulei de masline, smantana (optional).

Mod de preparare:
Spala rosiile, taie-le in doua si curata-le de cotoare. Curata ceapa si taie-o pe jumatate. Pune rosiile si ceapa in circa 2 l. de apa clocotita. Intre timp pregateste o alta oala cu o strecuratoare deasupra. Dupa aproximativ 5 minute rastoarna rosiile in strecuratoare. Cu ajutorul unei linguri de lemn paseaza rosiile. Cojile ce au ramas le arunci. Pune din nou oala cu supa pe foc. Adauga sarea, uleiul si taiteii. Mai lasa sa fiarba aproximativ 8-10 minute, dupa care pune patrunjelul proaspat tocat. La servire, poti pune si o lingura cu smantana deasupra.

sursa: Alimentatiecopii.ro

taguri: supa, taitei, rosii

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!